Med et vægttabsforløb har jeg fået min krop tilbage

"Jeg har tidligere dyrket sport på eliteplan, men pludselig befandt jeg mig i en krop, jeg ikke kunne genkende og som ikke kunne præstere overhovedet.
Jeg kom med et håb om at få et skub i den rigtige retning, og har fået så meget mere end jeg havde kunnet håbe på."

portræt-af-katrine

Ønsker du også et VÆGTTAB der holder resten af livet?

Med et vægttabsforløb hos os er der fokus på at ændre livsstil. Vi er eksperter i at skræddersy forløb, hvor DU er i fokus.

Forløbet er for dig der:

Synes træning skal være sjov og inspirerende

Ikke er bange for at få sved på panden og ømme muskler

Ønsker et succesfuldt vægttab

Sanne-Messer-Ane-Wallball-Crunch-InnerGym

Træning i et vægttabsforløb kan godt være sjovt selvom det er hårdt

InnerGym-Sølvgade-Henryk-og-Jonas-roning

Træningen i et vægttabsforløb har fokus på en høj forbrænding. Der fokus på at opbygge en god grundstyrke, samtidig med at du lærer hvordan du skal træne.

Forløbet inkluderer:

2 eller 3 timers ugentlig personlig træning

Kostvejledning, med fokus på sundere spisevaner.

Måling af kropskomposition med InBody-scanning

Hvorfor vente til i morgen - Kom igang NU

Varigt vægttab

Alle vores forløb er skræddersyet den enkelte, derfor er den viste pris og forløb blot vejledende:

2 træninger om ugen

VÆGTTAB
4.800 krpr. måned

KONTAKT OS

Skriv til os så vi hurtigst muligt kan få booket en GRATIS samtale


  Jeg er meget imponeret over hendes kompetence

  "Jeg har hver eneste gang oplevet Sanne som en utrolig velforberedt, veluddannet og yderst motiverende træner.
  Processen har været en uddannelse i kropsforståelse og har indtil videre betydet en langt større styrke i hele kroppen, en langt bedre kondition, samt øget mobilitet.
  Hvis man er seriøs med sit projekt, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger.”

  anders-bo-bach

  Ofte stillede spørgsmål

  Der er 2 helt afgørende faktorer i et vægttab: dagligt kalorieindtag og daglig forbrænding i kalorier. Det er et simpelt, men langtfra let regnestykke at følge.

  Her kommer træningen ind i billedet. Udover de ekstra kalorier, som der bliver forbrændt under træningen, giver styrketræning samtidig en øget muskelmasse. En højere muskelmasse vil så hæve ens forbrænding, så man kan tabe sig hurtigere.

  Derudover giver en højere muskelmasse også en pænere krop. Mange kommer til os med ønsket om at tabe sig, men i virkeligheden ønsker de sig en krop, som de er tilfredse med. Her er det oftest ikke nok ’bare’ at tabe sig. Det er kombinationen af en lavere fedtprocent og en højere muskelmasse, der vil give det ønskede resultat.

  Samtidig kan den personlige træner være en uundværlig støtte under et vægttab, der oftest kan være hårdt. Både fysisk og psykisk, da kroppen skal vænne sig til flere vaneændringer over tid.

  Her kan din træner støtte og vejlede dig, så du ikke giver op undervejs, men fortsætter helt i mål. Og slutteligt får den krop, du drømmer om.

  Først og fremmest, skal dette forløb ikke ses som en ’slankekur’. Det har en klang af en kortsigtet løsning, der kun er holdbar i en given periode.

  Vi ønsker at skabe livsstilsændringer, der skal være vedvarende og mulige at holde i mange år. Derfor er det også afgørende, at både træningen og kosten tilpasses den enkelte. Det er umuligt at gøre med generiske kostplaner og træningsprogrammer. Der skal arbejdes forskelligt med hvert enkelt menneskes problemer og udfordringer, for at kunne skabe holdbare vaner.

  Så vi har ingen ’slankekure’ – til gengæld arbejder vi fokuseret med dine udfordringer og sammen skaber vi en plan, for at løse dem.

  Ja, kostvejledning er en del af vores vægttabsforløb. Både kosten og træningen er en afgørende del af et vægttab. Så derfor har vi selvfølgelig fokus på begge dele, under dette forløb.

  Vi skriver dog sjældent stramme kostplaner til folk – vores tilgang tager mere udgangspunkt i din nuværende kost. Når vi først har gennemgået den, så arbejder vi løbende med små ændringer – der i sidste ende vil gøre en kæmpe forskel.

  Her er et par af vores grundprincipper:

   

  #1: kalorier er altafgørende

  Ikke forstået på den måde, at man skal tælle kalorier. Det handler om, at ens madindtag målt i kalorier afgør, om man taber sig eller ej. Uanset hvad man spiser.

  Det vil selvfølgelig altid være en fordel at spise så sundt som muligt.

  Dog vil det i sidste ende være mængden, altså antallet af kalorier man indtager og ikke sundhedsværdien af maden, der afgør vægttabet.

   

  #2: Daglig aktivitetsniveau er vigtigt

  Har man et stillesiddende arbejde eller bevæger man sig minimalt i løbet af dagligdagen. Så kan det også være utrolig svært at tabe sig, selvom man virkelig spiser godt og fornuftigt. Det er derfor afgørende at få det daglige aktivitetsniveau op.

  Dette kan gøres på en lang række forskellige måder. Vi benytter os af mange forskellige alternativer, alt efter hvad der passer den enkelte bedst.

   

  #3: Sund mad er vigtigt – 80% af tiden

  Man kan godt leve af kage, slik og pizza, samtidig med at man taber sig. Hvis man altså er i kalorieunderskud.

  Desværre indeholder disse fødevarer mange kalorier. Så man kan ikke spise ret meget af dem og stadig være i kalorieunderskud. Hvis man derfor vælger at spise sådan, vil man oftest være næsten konstant sulten. Samtidig kommer man til at mangle en masse vigtige næringsstoffer; vitaminer, mineraler, fibre, sunde fedtsyrer mm. Det er derfor på ingen måde en holdbar løsning.

  Derfor anbefaler vi altid en sund kost som grundbasis. Især til de 3 hovedmåltider.

  Lever man generelt sundt og har man plads i kalorieregnskabet, kan man sagtens drikke et glas vin, spise en is eller lignende. Det handler alt sammen om balance.

  Det forstår vi virkelig godt – derfor prøver vi også at gøre det så simpelt som muligt. Vi forklarer tingene i et sprog som alle kan forstå. Samt arbejder efter få og overordnede principper, som du kan læse mere om under ’hvad er jeres tilgang til kosten?’.

  Vægttab skal være simpelt og det tror vi også på, at vi kan gøre det til for dig.

  Ja, det er på ingen måde nogen hindring. Vi ligger en stor ære at kunne træne alle, uanset niveau. Så vi skal nok sørge for at træningen stadig bliver tilpasset til dit niveau og samtidig er super sjov at lave. Vi starter roligt ud og skruer langsomt op, som din form bliver bedre.

  Det kan du sagtens. Vi har rigtig mange mennesker, der træner i mindre hold af 2-4 personer. De elsker personlig træning og vil gerne dele glæden med deres kone, ven, kollega eller en helt fjerde. Du kan læse meget mere om minihold lige HER.

  Du er meget velkommen til at udfylde en af vores kontaktformularer rundt omkring på hjemmesiden – du kan blandt andet finde en HER.

  Ellers kan du altid skrive til info@inner-gym.com – så booker vi en gratis og uforpligtende samtale til dig.

  Storartet, vi svarer hjertens gerne på dem alle.

  Skriv til os HER eller på info@inner-gym.com – så skal vi nok hjælpe dig.