Udtalelser


Siden vi startede med at undervise og guide klienter i træning og livsstil, har vi haft glæde af at hjælpe en lang række meget forskellige kunder.

Desuden har vi samarbejdet og sparret med mange af de store navne i Fitnessindustrien i Danmark i dag. Læs et lille udsnit af hvad vores fantastiske kunder og samarbejdspartnere har at sige om os herunder.

Videoer

Ditte-Elisabeth-Jaeger-udtagelse-InnerGym

Ditte: Helt unikt


"Med en baggrund inden for idræt og personlig træning, er jeg meget kræsen når jeg selv skal være "kunden" :) Jonas er en af de eneste trænere jeg kender, som kan noget helt unikt, både teknisk og i hans formidling.

Jonas kan en masse spændende og anderledes øvelser, og hvis man træner med ham handler det om at lege, styrke sin kropsbevidsthed og skubbe til sine grænser. Der er aldrig to træningspas som er ens, og det bliver aldrig kedeligt.

Jeg kan varmt anbefale Jonas som personlig træner."

- Ditte Elisabeth Jaehger

Note fra træneren

”Ditte har en virkelig omfattende baggrund indenfor træningsindustrien.

Desuden besidder hun et virkelig højt fagligt niveau, med stor forståelse for kroppen generelt.

Samtidig er hun en virkelig dygtig og kompetent underviser selv, hvorfor det er en stor ære at få så fine ord med på vejen fra hende.”

- Jonas Thylstrup, Partner i InnerGym

En enormt engageret og dygtig træner 

"Jeg har haft nogle rigtig gode træninger med Jonas! Han er en enormt engageret og dygtig træner, som altid formår og ramme dig der hvor du er svagest.
Også når man som jeg blot finder tid til en træning i ny og næ, så betyder det ekstra meget at træneren kan spotte hvad ens behov er, da det ofte kan være svært og sætte specifikke ord på det selv."

 

- Karina Hauge, professionel vægtløfter

Karina-Hauge-udtalelse-InnerGym
anders-træner-thrusters-på-vægttabsforløb

Anders: Direktør i topform


"Jeg har efterhånden haft glæde af, at samarbejde med Sanne Brink i 9 måneder og jeg er meget imponeret over hendes kompetencer.

Sanne yder personlig træning på et top professionelt niveau.
Der er altid lagt et minutiøst program på forhånd. Programmerne er baseret på netop mine ambitioner, de tager altid udgangspunkt i mit niveau og der sker løbende monitorering (stopur, noter mv.).

Jeg har hver eneste gang oplevet Sanne som en utrolig velforberedt, veluddannet og yderst motiverende træner.
Processen har været en uddannelse i kropsforståelse og har indtil videre betydet en langt større styrke i hele kroppen, en langt bedre kondition, samt øget mobilitet.

Hvis man er seriøs med sit projekt, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger.”

Note fra træneren

”Da jeg mødte Anders første gang var jeg ikke i tvivl om, at han er en mand der ved hvad han vil.

Han kom til mig med helt klare mål fra start. Anders er konkurrence minded, ambitiøs og arbejdsom. Min tilgang til Anders’ træning er inspireret fra Crossfit og gymnastikkens verden, hvilket sikrer en høj forbrænding, styrkefremgang, samt en inspirerende og anderledes træning.”

- Sanne Brink, Partner i InnerGym

Dennis Frisch: "En af de dygtigste trænere"

"Jonas er en dygtig og dedikeret træner, som i høj grad lever det som han prædiker. Han har en bred vifte af træningsmetoder, som han anvender med præcision og kreativitet.

 

Jonas går til trænergerningen med et åbent og nysgerrigt sind, hvilket kombineret med en disciplineret træning har gjort ham til en af de dygtigste trænere indenfor hans felt."

 

- Dennis Frisch, forfatter og cheftræner hos Anna Bogdanova

portræt-af-dennis-frisch
Ja tak - lad os komme i gang! 
anders-træner-goblet-squat-i-sporting-health-club

Book en GRATIS samtale

Skriv til os, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.


henriette-i-kropshævning-med-grøn-elastik

Henriette: Supermor med sixpack


”Jeg har nu haft personlig træning med Sanne i over et halvt år og jeg er stadig meget glad for det.

Jeg er imponeret over, hvor meget Sanne har rykket mig siden jeg begyndte at træne med hende.
Hun er altid forberedt til vores timer og er dygtig til at lave spændende, krævende og afvekslende træningsprogrammer, hvor jeg får trænet hele kroppen igennem.

I træningssituationen er hun meget nærværende og motiverende og altid med et smil på læben.

Da jeg startede hos Sanne var mine mål at få bedre velvære og blive strammet op. Tænk sig at jeg efter tre graviditeter nu kan se mine mavemuskler igen . Jeg har også fået det meget bedre fysisk, har fået mere energi og færre dage med hovedpine og næsten ingen migræne.”

Note fra træneren

”Hvis der findes en Super Mor så må det være Henriette. Hun har en fantastisk energi og gejst, og kommer altid med et smil på læben selvom hun ikke har sovet hele natten. Henriette har tidligere haft udfordringer med at få fat på mavemusklerne under mavetræning. Ved hjælp af basale styrke- og mobilitetsøvelser har vi arbejdet mod at få kontakt til mavemusklerne – og det må man sige er lykkes. ”

- Sanne Brink, Partner i InnerGym

Hvad siger Henrik Duer om os?

"Sanne Brink har været tilknyttet som underviser/censor hos Fitness Institute siden december 2016.
Sanne er meget pædagogisk og er rigtig god til at formidle hendes viden til alle typer af elever. Hun får ros for hendes undervisningsform og er meget vellidt af både elever og kollegaer."

- Henrik Duer, forfatter & underviser indenfor vægttab

henrik-duer-udtalelse-til-innergym
Portræt-af-Guillaume-Hoareau

Guillaume: Enorme fremskridt


"Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med InnerGym. Efter et års træning med Jonas har jeg gjort enorme fremskridt i min gymnastiske styrketræning, mobilitet og håndstand.

Igennem hele forløbet var jeg konstant positivt overrasket over kvaliteten af programmeringen og Jonas' evne til at forklare træningsmetoden, samt vælge den helt rigtige progression.

Jeg vil utvivlsomt anbefale deres træning til alle, der søger mere kontrol over deres krop og som ønsker at udvikle nye færdigheder."

-Guillaume Hoareau, biolog og personlig træner

Note fra træneren

”Guillaume har fra starten af vores træning været exceptionelt dedikeret og udvist træningsdisciplin, som kun få jeg har mødt.

Han har udviklet et utroligt højt træningsniveau, samt en meget bred forståelse for træning og bevægelse generelt.

Over tid har han selv udviklet sig til en meget kompetent træner, som jeg uden tvivl også vil anbefale til andre.”

- Jonas Thylstrup, Partner i InnerGym

Mette: Varme anbefalinger

"Jeg havde 5 uger til at blive strammet op, og smide nogle kilo inden mit bryllup. Jonas er SUPER dygtig, tager afsæt i det man kan og øger gradvist niveauet. Han formår altid at variere træningen, og presse en på den gode måde, altid med et smil på læben.

Jeg vil VARMT anbefale Jonas, som på ingen tid, gav mig et langt større resultat, end jeg havde håbet på. Havde aldrig troet træning kunne være SÅ fedt. Tusind tak for hjælpen!!"

-Mette Lacoppidan

Portræt-af-Mette-Lacoppidan
Udstrækningsøvelser-dislocate

Katrine: Ung, fit og flot


”Jeg har nu været igennem et 16 ugers forløb hos InnerGym efter at der var gået inaktivt kontorarbejde og dårlige spisevaner i den for mit vedkommende.
Jeg har tidligere dyrket sport på eliteplan, men pludselig befandt jeg mig i en krop, jeg ikke kunne genkende og som ikke kunne præstere overhovedet.

Jeg har haft den store fornøjelse af at komme under kyndig vejledning fra Sanne Brink, som igennem hele mit forløb har været helt igennem fantastisk, og som træner har givet mig al den motivation, støtte og viden, som jeg havde brug for.
Hver eneste træning har været udfordrende og hård, men også mindst lige så sjov og givende. Med stor hjælp fra Sanne er jeg gået fra en fedtprocent på 25,8% til 18,3% og står nu med en krop, der igen kan præstere.
Effekten er samtidig også tydelig at mærke indeni, kostændringen og træningen har gjort, at min mave fungerer bedre og energiniveauet er mærkbart højere.

Jeg kom med et håb om at få et skub i den rigtige retning, og har fået så meget mere end jeg havde kunnet håbe på. Kan ikke give varmere anbefalinger. Jeg har fået min krop, energi og træningsglæde igen – og har haft det super sjovt imens.”

Frisk, smilende og den bedste til at lytte!

”Igennem hele uddannelses forløbet til fitness instruktør og dernæst personlig træner, har Sanne fulgt mig som underviser, mentor og træner.

 

Sanne har en hel speciel evne til at lære fra sig, motivere og spotter hurtig hvor der skal sættes ekstra ind. Hun formår at få en til at gør sig umage og yder det ekstra. Sanne er altid frisk, smilende og er den bedste til at lytte. Jeg vil til enhver tid anbefale Sanne som personlig træner!”

 

- Ida Lundgren, tidligere elev hos Fitness Institute

Ida-Lundgren-anmeldelse-InnerGym
Jesper-kronborg

Jesper: Forøget livsglæde


"Jeg har arbejdet med Sanne igennem mere end et år, og det har været en absolut fornøjelse. Efter tidligere at have dyrket sport på eliteplan, var det efterhånden blevet til at for mange timer foran skrivebordet, og tilsvarende alt for lidt motion. Samtidig havde kroppen diverse skavanker, som jeg gennem mange år ikke har kunnet slippe af med. Allerede efter få måneders træning med Sanne oplevelse jeg forøget styrke, udholdenhed og livsglæde, ligesom der røg flere kilo af sidebenene. Knæproblemerne som jeg har haft i mindst 10 år forsvandt helt efter 3-4 måneders træning, hvilket indiskutabelt skyldes Sannes dygtige vejledning og fokus i træningen.

Jeg oplever Sanne som utrolig kompetent, altid i godt humør, og meget vidende om såvel teori og praksis. Det vigtigste for mig er, at træneren kan motivere, samt at jeg kan se resultater og fremskridt (hele tiden). Den opgave løser Sanne til perfektion, og særligt den konstante fremgang i trap bar dødløft glæder mig igen og igen. I makstest nærmer jeg mig nu de 2 gange kropsvægt i trap bar dødløft, efter at have startet et stykke under 1 gang kropsvægt, så jeg er super tilfreds med resultaterne."

Note fra træneren

”Jesper kom til mig med et ønske om mere muskelmasse og -styrke. Derudover havde han ofte kraftige smerter i knæene. Vi har igennem det sidste år lavet progressiv styrketræning med de helt klassiske løft: Back Squat, Trapbar Dødløft, Bænkpres, Dips, Pull-Ups mm. Allerede efter et par måned stoppede smerterne i knæene og Jesper har opnået en markant fremgang i muskelstyrken og muskelmassen.”

- Sanne Brink, Partner i InnerGym

At træne med InnerGym, er det bedste jeg har gjort for mig selv

"Jeg har trænet med Christina siden november 2019, og er begejstret for hvor store fremskridt vi har opnået på bare 4 måneder. Jeg er løber og udfordret af problemer med begge knæ, så fokus er på styrkelse af ben og skadesforebyggelse.

 

Med Christina er hver session velforberedt, jeg bliver presset til grænsen og passet på hele vejen igennem. Jeg er blevet synligt stærkere, har opnået bedre kontrol og har markant mindre ondt end da jeg startede. At træne med Christina, er det bedste jeg har gjort for mig selv, og jeg kan ikke anbefale hende nok."

 

- Britt Johnsen

Portræt-af-Britt-udtalelse-InnerGym