HVAD

Kvalitet i træning og bevægelse

InnerGym’s mål og vision er at bringe kvalitet ind i alles liv. Vi opnår dette gennem bevægelse og fysisk udfoldelse, mere specifikt træning i forskellige former. Alle kan opnå helt utrolige fordele, både fysisk og psykisk, af træning og bevægelse. Gennem et struktureret system og en stor erfaring, gives der redskaber til at opnå balance i den fysiske praksis.

Der arbejdes roligt og koncentreret med de forskellige dele af træningen. I sidste ende med et henblik på at integrere dem alle, så de komplimenterer hinanden. Der er elementer fra klassisk styrketræning, konditions- og kredsløbstræning, gymnastik, Yoga, håndstands artisteri mm. De anvendes alle i forskellige mængder, alt efter målet.

Seriøs træning - uanset niveau og erfaring

Træningen er for alle, uanset niveau, tidligere erfaring og alder. Der startes fra bunden og bygges så et solid fundament op herfra. Denne base skaber basis for al videre fremgang og progression.

Desuden er bevægelse i de rette rammer noget af det sjoveste og smukkeste der findes. Ikke at opleve dette på egen krop er næsten en skam!

Tak fordi du følger med på rejsen!