HVEM

Mikkel Vestergård - massør og personlig træner

Mikkel er meget motiveret for at arbejde i et miljø, hvor man har med mange forskellige slags individer at gøre, og hvor man møder folk på det niveau de er og derfra løser deres specifikke problemstilling. Derudover ønsker han at inddrage klienten i processen og få dem til at få et indblik i hvorfor vi gør som vi gør. Samt hvordan vi i fællesskab og med realismen for øjet bedst når målet.

Mikkel har altid været meget aktiv, dyrket en masse sport og haft en stor interesse for træning generelt. Dette har bl.a. indbefattet hvordan musklerne og hele systemet fungerer og en kæmpe fascination af, hvad kroppen kan udrette, med indblik i processerne bag dette.

Hans bestræbelser går altid på at klienten går fra os med en god oplevelse og en fornemmelse af at være blevet set, hørt og forstået. Samtidig med en følelse af indsigt og nuancer ift. gældende problematikker, med en bedre og sundere hverdag. Derudover bestræber han sig også altid på at klienten kommer ud med en smule mere sved på panden, end da de ankom.

Uddannelse og kompetencer

Uddannelse & kurser:

Fysioterapeutstuderende, Københavns Professionshøjskole

Erfaring:

Hjerteholdsinstruktør, personlig træner og massør hos FysioDanmark Hillerød
En del af fysioterapeutstaben i FC Helsingørs U19-trup
Personlig træning og træningsprogrammering i MVFIT
Studenterambassadør hos Danske Fysioterapeuter
Personlig træner og massør hos InnerGym
10+ års erfaring med styrketræning