HVEM

Agnes Schulz - personlig træner

Agnes har en bachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i sundhedsfremme og diætetik, samt har længe haft stor interesse for fysisk- og psykisk sundhed. Hun elsker at udfordre sig selv, sætte et mål og gå efter det mål. Hun vil gerne inspirere hendes klienter til det samme, samtidig med at have fokus på at nyde rejsen derhen.

Personligt har Agnes primært erfaring med styrke- og kredsløbstræning, og er stor tilhænger af de positive og gavnlige effekter træning har, på både krop og sind. Hun har blandt andet deltaget i flere forskellige OCR løb, og elsker at kaste sig ud i nye udfordringer. Som personlig træner er det vigtigt for Agnes, at træningen er tilpasset til den enkelte klient. Hun ønsker at skabe et trygt rum for hendes klienter, hvor der er plads til at være åben og ærlig, samtidig med at have det sjovt. Agnes har altid positiv energi og et smil på læben, og ønsker at dette smitter af på hendes klienter.

For Agnes handler kost og træning om at skabe en balance. Hendes tilgang er, at der ikke findes noget godt og dårligt eller sundt og usundt. Hun lægger en større værdi i det forhold vi har til kost og træning og de vaner vi har tilegnet os. Herunder at arbejde med, hvad der ligger bag disse vaner og mønstre, for dermed at kunne finde frem til lige netop dét, der opfylder klientens behov og ønsker.

Uddannelse og kompetencer

Uddannelse & kurser:

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed v/Københavns Professionshøjskole Certificeret motionsvejleder v/Københavns Professionshøjskole

Erfaring:

Personlig træner hos InnerGym