HVEM

Maria Helena Jensen - personlig træner

Maria har gennem hendes uddannelse som fysioterapeut og erfaring i arbejde med mennesker haft fokus på at se mennesket med et bio-psykosocialt perspektiv. Nemlig at krop og sind ikke kan skilles ad og går hånd i hånd for at opnå det bedste resultat og få det mest optimale forløb.

Dette er også en af de ting der gør, at det er vigtigt for Maria at skabe et dynamisk samarbejde mellem hende og hendes klienter, så forløbet bliver så personligt og individuelt tilpasset, som muligt.

Maria har gennem hele livet prøvet og dyrket mange forskellige sportsgrene og hobbyer, men det var først ved 20-årsalderen at Maria fandt kærligheden til bevægelse og træning gennem polefitness og mobilitetstræning. Senere fulgte styrketræning og andre danseformer med og sammen med uddannelsen som fysioterapeut, har Maria i dag fået skabt sig et bredt repertoire af viden om forskellige træningsformer og øvelser, som hun er klar til at dele med dem i hendes varetægt.

Udover Marias kompetencer indenfor træning, har Maria arbejdet som fysiurgisk massør i et par år under uddannelsen som fysioterapeut og hun er klar på at tilbyde afspændende og dybdegående massage for sig selv eller som supplering til dit træningsforløb. Her vil der også være fokus på medbestemmelse, så du kan få massagen og behandlingen efter dit behov, med vejledning fra Maria.

Maria er fysioterapeutstuderende på 6. semester og andensidste del af uddannelsen, hvorefter hun vil kaste sit fulde fokus på hendes passion, nemlig at hjælpe mennesker med at forstå deres krop bedre i bevægelse og få en smertefri hverdag.

Uddannelse og kompetencer

Uddannelse & kurser:

Fysioterapeut studerende på Professionshøjskolen Absalon Roskilde
Certificeret fleksibilitet- og mobilitetsinstruktør gennem XPERT Fitness
Certificeret polefitnessinstruktør gennem XPERT Fitness
Nutrition Coach hos TrænerAkademiet

Erfaring:

Fysiurgisk massør hos FysioDanmark Roskilde
Holdinstruktør og personlig træner hos FysioDanmark Roskilde
Individuelt forløbsinstruktør hos Mitii Development
Fitnessinstruktør hos iPole