Bag om Haro Care og Hanne Robinson

Jeg har anvendt en lang række hudplejeprodukter igennem tiden. Jeg synes det kan være svært at finde gode økologiske produkter, der ligger indenfor mit budget. Jeg var derfor rigtig spændt på at prøve Hanne Robinsons produkter, Haro Care.

Jeg har igennem et længere stykke tid fulgt Hannes blog. Hun kalder den Danmarks bedste sundhedsblog, og jeg kunne ikke være mere enig. Jeg er især vild med hendes opskrifter og glæder mig bl.a. til at prøve hendes opskrift på Firecider.

Jeg arbejder til dagligt som personlig træner og kostvejleder, med speciale i vægttab og stram-op for kvinder. Både i kraft af mit arbejde og mine egne interesser, er jeg meget fysisk aktiv. Dette stiller store krav til de produkter jeg anvender, i forhold til hud- og hårpleje, da min hud hurtigt bliver tør.

Dejlig duft

Produkt: Young Revival Face Serum

Virkning: Young Revival er et ansigtsserum der fugter og giver en let peeling, der fjerner døde hudceller. Den anvendes under din dag- eller natcreme, for at booste virkningen og tilføre ekstra fugt.  

Jeg er helt vild med denne serum!

Den har en skøn, frisk naturlig duft og er meget nem at påføre. Flaskens pumpefunktion gør, at man får den helt rette mængde, der passer til hele ansigtet. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden blød og velduftende. Jeg anvender den under min ansigtscreme, hvilket tydeligt giver en mere gennemfugtet hud.

Haro-Care-young-revival-face-serum

Efterlader huden silkeblød

Produkt: Hydrating Cleansing Gel

Virkning: En mild, men virkelig effektiv ansigtsrens. Kan anvendes både morgen og aften, til at fjerne make-up rester, samt rense huden.    

Jeg har en ret sart ansigtshud, der tit efterlades tør, efter jeg har anvendt ansigtsrens. Denne ansigtsrens er meget mild og virker beroligende på huden, selv om den renser. Min ansigtshud føles efterfølgende silkeblød. Derudover er den nem at påføre, da den bliver let skummende, når den tilføres det fugtede ansigt. Flaskens pumpefunktion gør det nemt at få en perfekt mængde, så der ikke er noget, der går til spilde. 

Haro-Care-hydrating-cleansing-gel

Mild duft

Produkt: Renewing Face Cream

Virkning: Ansigtscreme der fugter og øger elasticiteten. Kan påføres dagligt både som dag- og natcreme. For ekstra fugtende effekt, anvendes den ovenpå ansigtsserum.

Jeg har ofte meget tørre kinder, især om vinteren. Efter jeg begyndte at anvende denne creme, er mine kinder aldrig tørre. Kombinationen af ansigtsserum og denne ansigtscreme efterlader huden blød og fugtet. Cremen har en lækker konsistens, der er nem at påføre og den trænger hurtigt ind. Den har en meget mild og naturlig duft. Cremen kan sagtens anvendes uden brug af serum, men jeg synes den gav ekstra fugtighed, især når den anvendes som natcreme.  

Haro-Care-renewing-face-cream

Fugter uden at fedte

Produkt: Firming Body Lotion

Virkning: Fugtende bodylotion, der efterlader huden blød og velduftende.

Cremen har en lækker konsistens, med en mild duft. Den er lidt drøj i brug, men den trænger til gengæld hurtigt ind og fedter ikke. Huden efterlades blød, fugtet og velduftende resten af dagen. Dette er en rigtig luksus bodylotion. Når du anvender denne lotion, behøver du ikke at bekymre dig om tørre ben. Den holder dem bløde og fugtede hele dagen.   

Haro-Care-firming-body-lotion

Skønne, økologiske og plejende produkter fra Haro Care, som din hud vil elske

Jeg var meget begejstret, da jeg allerede efter at have anvendt Hannes produkter i et par uger, kunne mærke og se en kæmpe forskel. Generelt har alle produkterne en rigtig lækker konsistens der gør dem nemme at påføre, samt en mild og naturlig duft.

Jeg kan klart anbefale Haro Care og glæder mig til at prøve endnu flere af Hannes produkter.